BIBLIOGRAFSKE REFERENCE
1.01 Izvirni znanstveni članki
Cividini
A., Flisar T., Kovač M., Kompan D. 2016. Correlations between udder traits and their
relationship with milk yield during
first lactation in Slovenian Alpine goats. V: Dovč
P. (ur.). Technology driven
animal production, 24th
International Symposium Animal Science Days, Ptuj,
September 21st-23rd, 2016. Ljubljana: Biotechnical
Faculty, 5: 113-117.
1.04 Strokovni članek
Zajc P., Cividini
A., Simčič M. 2017. Četrti strokovni posvet Reja drobnice. Drobnica: strokovna
revija za rejce in ljubitelje, 22: 6, 7-10
1.08 Objavljeni
znanstveni prispevki na konferenci
Cividini A.,
Simčič M. 2017. The effect of the body
condition score at artificial insemination on prolificacy traits in Slovenian Alpine goats. Agriculture Conspectus Scientificus, 82: 3, 249 - 253
Cividini
A., Simčič M. 2017. Ocenjevanje
lastnosti zunanjosti in telesne kondicije pri kozah. V: Cvirn M. (ur.). Zbornik
predavanj, 4. strokovni posvet Reja drobnice, Dobrna, 23. in 24. november 2017.
Slovenj Gradec: Kmetijska založba., str. 35-42.
Treven
P., Cividini A., Čanžek Majhenič A., Mohar Lorbeg P. 2017. Značilnosti kozjega mleka ekološke in konvencionalne reje. V: Cvirn
M. (ur.). Zbornik predavanj, 4. strokovni posvet Reja drobnice, Dobrna, 23. in
24. november 2017. Slovenj Gradec: Kmetijska založba., str. 113-122.
Moljk
B., Brečko J., Cividini A. 2017. Model
za ocenjevanje stroškov prireje kozjega mleka – izdelava tehnoloških kart na
podlagi slovenskih rej. V: Cvirn M. (ur.). Zbornik predavanj, 4. strokovni posvet
Reja drobnice, Dobrna, 23. in 24. november 2017. Slovenj Gradec: Kmetijska
založba., str. 123-134.
Sušnik
L., Simčič M., Zupan M. 2017. Spremljanje
obnašanja koz slovenske srnaste pasme na ravninskem pašniku. V: Cvirn M.
(ur.). Zbornik predavanj, 4. strokovni posvet Reja drobnice, Dobrna, 23. in 24.
november 2017. Slovenj Gradec: Kmetijska založba., str. 157-164.
Sušnik
L., Simčič M., Zupan M. 2017. Obnašanje
koz slovenske srnaste pasme v molzišču. V: Cvirn M. (ur.). Zbornik predavanj,
4. strokovni posvet Reja drobnice, Dobrna, 23. in 24. november 2017. Slovenj
Gradec: Kmetijska založba., str. 165-171.
Jordan
D., Simčič M., Zupan M. 2017. Ocenjevanje
dobrega počutja v sistemu uhlevitve z in brez izpusta. V: Cvirn M. (ur.). Zbornik
predavanj, 4. strokovni posvet Reja drobnice, Dobrna, 23. in 24. november 2017.
Slovenj Gradec: Kmetijska založba., str. 173-182.
1.12 Objavljeni povzetek
znanstvenega prispevka na konferenci
Čanžek Majhenič A.,
Treven P., Mohar Lorbeg P. 2016. Utjecaj organskoga i konvencionalnog uzgoja koza na senzorska i reološka
svojstva fermentiranih mliječnih proizvoda V: Antunac N. (ur.). 42. hrvatski simpozij mljekarskih
stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem, Lovran, 9.-12. studenoga 2016. Zagreb: Hrvatska mljekarska
udruga. str. 29-30.
1.25 Drugi
sestavni deli
Žan Lotrič M.,
Cividini A., Simčič M. 2017. Izobraževanje za kozjerejce. Drobnica: strokovna
revija za rejce in ljubitelje, 22: 1, 14-15
2.19 Radijska ali
televizijska oddaja
Ferlinc Guzelj I.,
Gazvoda D., Humar M., Dovč P., Čepon M., Voljč M., Simčič M., Beci A., Fortuna L., Terčič D., Marinšek-Logar R., Vidmar B.,
Narat M., Hudina M., Vidmar A. M., Golobič M., Benedik A., Poklar
Ulrih N., Malec L., Šernek M., Pongrac M., Repič R., Šenekar
S., Jurc M., Javornik J., Ferlinc Guzelj I. (urednik). Biotehniška fakulteta v
Ljubljani obeležuje 70-letnico delovanja, (Ljudje in zemlja). Maribor:
Regionalni RTV Center; Ljubljana: Radiotelevizija Slovenija javni zavod, 2017. http://4d.rtvslo.si/arhiv/ljudje-in-zemlja/174508962.
Magistrska dela
(bolonjski študij)
Mravljak E.
Kakovost kozjega sira iz mleka ekološke in konvencionalne reje : magistrsko
delo = Quality of goat's cheese from
organic and conventional farming : M. Sc. Thesis, (Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo,
Ljubljana, Magistrsko delo magistrskega študija - 2. stopnja Živilstvo, 44).
Ljubljana, 2017. X, 60 f., ilustr.
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=92666.
Kolenc B.
Sposobnost fermentacije kozjega mleka ekološke in konvencionalne reje :
magistrsko delo : magistrski študij - 2. stopnja = Fermentation
ability of goats milk from
organic and conventional farming : M. Sc. thesis : Master Study Programmes. Ljubljana,
2017. XII, 54 str., ilustr. https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=91423.